- Szolárium használat előtt mindenképpen távolítsuk el a sminket!
- A bőrradír használatával eltávolíthatjuk az elhalt hámsejteket, így az ezt követő mesterséges napozás során a bőr egyenletesebben barnul.
- Mindig fokozatosan növeljük a szoláriumban töltött idő hosszát, így elkerülhető a leégés (kezdjük 5-6 perccel, majd emeljük 10 végül 15 percre a szoláriumban töltött időt)!
- Szolárium használat után célszerű hidratáló krémet használni, mely megelőzi a bőr kiszáradását!
- Szoláriumozás alatt mindig csukva kell tartani a szemet, vagy használjon védőszemüveg, mert az erős fénysugár károsíthatja a látást, s akár szürkehályogot is okozhat.
- Napfürdőzés előtt mindig el kell távolítani az ékszereket, melyek nem csak hátráltatják az egyenletes barnulást, de átmelegedés esetén megégethetik a bőrfelületet is.
- Kérdezze a szalon személyzetét!


A mesterséges fény gyorsabban barnít, így nincs szükség órákon át tartó napozásra ahhoz, hogy a bőrszín egyenletes, aranybarna színt nyerjen, ráadásul télen sem kell lemondani használatáról. Ugyan gyorsabban érhető el mesterséges fénnyel az egyenletes barnulás, a bőrszín hamarabb elveszíti barna árnyalatát, az UVB sugarak hiánya miatt.

A szolárium azonban nem csak a szép bőrszín eléréséhez használható. A meleg környezet, s az UV fény számtalan problémára megoldást nyújthat, s manapság megbízható körülmények között már az orvostudomány is kúraszerűen alkalmazza, ha nem áll fenn egyetlen ellenjavallat sem. Az UV fény fokozza a D-vitamin termelődést, s enyhíti az ekcéma és pikkelysömör tüneteit is, a meleg környezet pedig enyhíti az izületi problémákat.Inf: Szolgáltatásaink és áraink az Árak menüpont alatt találhatók!
 
 

Magyarország megújul

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapja
http://www.nfu.hu


  • Technológiai fejlesztés a Kizan Kft- nél
  • Új szoláriumgépek beszerzése
  • Kizsan Kft.
    Székhely: 2030 Érd Zengő u 16.
    Telephely: 1096 Budapest, Telepy u 18.
  • MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. 1139. Budapest. Váci út 83.